Värma bort färg

Fler och fler blir medvetna om vikten av att få bort befintlig färg ordentligt innan man kan måla på den nya färgen. Att värma bort färgen med en Speedheater är en effektiv och prisvärd metod för att snabbt kunna sätta fart med själva målningsarbetet. Speedheater är även en väldigt säker metod för färgborttagning när man vill värma bort färg gentemot många andra metoder på marknaden.

 

Speedheater Cobra – en effektiv metod vid färgborttagning

Är du på jakt efter en supersnabb och supereffektiv metod för att värma bort färg är vår Speedheater Cobra det perfekta alternativet för just dig. Den är både enkel och smidig att använda och väldigt prisvärd. Här får du mycket effektivt bort färg från en liten koncentrerad yta.

 

Med miljön i åtanke

Vi vill alltid värna för miljön och se till att ha ett positivt miljötänk. När du investerar en Speedheater väljer du en färgborttagningsmetod där du effektivt kan värma bort färg samtidigt som du är mer miljövänlig än vad du varit med en annan metod. Att vi alla hjälps åt med små enkla medel för att minska utsläppen och få bort andra miljöbovar är en självklarhet för oss. Välj en prisvärd och effektiv Speedheater för att hjälpa oss att sin tur hjälpa miljön.

 

Att värma bort färg på olika material och saker

Med en Speedheater kan man enkelt ta bort färg på mängder av olika produkter. Den här metoden innebär betydligt mindre arbete och ger ett bättre slutresultat. Med en inbyggd IR-lampa kan den användas till så många olika användningsområden. Du kan plocka fram din Speedheater när du ska värma bort färg från fönstret, båten, dörren, stolen, bordet eller annat. Användningsområdet är brett och metoden äär mycket kostnadseffektiv.

 

Kontakta oss för professionell hjälp vid färgborttagning

Dags att få bort all färg ordentligt? Värm bort färg effektivt med vår Speedheater, en investering du aldrig kommer att ångra.

värma bort färg

Läs fler inlägg >>