Idag när vi ser stora pallar med gods levereras och transporteras så är de ofta inlindade i sträckfilm. Det är idag den mest prisvärda, säkra och effektivaste metoden för att tryggt och säkert säkra godset på pallarna. När man använder sträckfilm så sträcks filmen ut maximalt och lindas runt pallen med godset som ska skickas. I och med att materialet är flexibelt och lättarbetat är det enkelt att förpacka godset med filmen utan några som helst risker för att godset ska åka kana. 

Fler olika varianter

Inne hos oss på Sweja kan du köpa sträckfilm för alla tillfällen. Vi erbjuder ett brett men noga utvalt sortiment. Bland de olika varianterna finns det filmer som är sträckbara mellan 100-400% och vanligaste färgen på plasten är transparent. Vi har även svart och vit sträckfilm att välja på för dig som vill minska insynen eller dölja gods. Givetvis kan vi även tillverka i andra färger också för dig som vill göra din pall unik eller lite extra rolig. 

Maskin- eller handsträckfilm

Visste du att över 15 miljoner pallar landet över plastas med sträckfilm från oss på Sweja varje år. Med andra ord levererar och tillverkar vi enorma mängder med film till olika orter och företag i Sverige som i sin tur använder vår plast för att skicka sitt gods tryggt och säkert vidare ut i världen. Vi tillhandahåller över 50-talet olika varianter av maskinsträckfilm som då förpackas med hjälp av maskiner. I sortimentet finns även 20 olika typer som förpackas för hand, något vi så enkelt kallar för handsträckfilm.  

Fråga vår personal på Sweja om sträckfilm

Ta till hjälp av våra experter på Sweja för att göra ditt mest optimala köp av sträckfilm. Hos oss hittar du mängder av prisvärda kvalitetsprodukter som proffsen dagligen använder. Vi står för profession och kvalité, i alla led. 

Sträckfilm

Läs fler inlägg >>