Specialtransport

För att kunna transportera gods eller andra tunga föremål kan specialtransport behövas. Lindeberg Specialtransport löser ditt transportbehov vare sig det gäller gods som är extra tungt, brett, högt eller långt. Vi hittar lösningarna som är mest lämpade för dig och dina behov och ser till så att ditt gods kommer fram tryggt och säkert, i rätt skick med hjälp av vår
specialtransport.

Brett kontaktnät

Under åren har vi jobbat oss stora världen över. Idag har vi ett brett kontaktnät över hela Europa som ett suveränt komplement till våra egna bilar. Vårt breda kontaktnät har gjort att vi kan erbjuda alla typer av specialtransport till våra kunder.

Extra tungt, brett, högt eller långt? Lindebergs löser

Transportbehoven kan se väldigt olika ut från gång till gång. Ena gången är du i behov av specialtransport som klarar extra tungt last, nästa gång extra bred, gången därpå extra högt eller extra långt. Det bästa med det är att du endast behöver vända dig till oss på Lindebergs för att få problemet med transporten löst. Vi har tre olika typer av trailers att erbjuda, maskintrailers, jumbotrailers och megatrailers.

Alla tre är kapelltrailers och har påkörningsramp vilket gör att det enkelt går att lasta på bredgods med travers och kran. Vår tillgång till öppna maskintrailers gör att vi enkelt och smidigt ordnar det mest lämpade sättet för specialtransport åt dig.

Specialtransport med hänsyn till miljön

Vår erfarna och kunniga personal är inte bara måna om att ditt gods ska komma fram i rätt tid och i rätt skick, vi värnar även om miljön på allra bästa möjliga sätt.

Genom att lägga enormt arbete på att planera våra körningar väl minskar vi spillet av onödig körning och kan genomföra våra transporter på ett mer miljövänligt sätt. Vi vill alltid ha miljön i åtanke i vårt arbete och försöker dagligen effektivisera vår specialtransport får att hela tiden ligga i framkant.