Restauranger i Kalmar sökes!

Jag söker tips på riktigt bra restauranger i Kalmar. Vi planerar för tillfället en stor kick off inom företaget inför hösten. Varje år anordnar vi en årlig konferens där vi gör en planering inför den kommande terminen. Då samlas vi inom hela företaget för en stor konferens. I år har vi valt att hålla träffen i Kalmar och jag söker därför tips på riktigt bra restauranger.

Vår årliga konferens
Varje år så anordnar vårt företag en gemensam träff. På så sätt samlas hela personalstyrkan och vi går igenom höstens rutiner. Genom att träffas tillsammans kan vi hitta goda strategier och samtidigt lära känna varandra bättre. Vi brukar alltid välja ut bra restauranger på vår mötesplats som gör att vi avslutar konferensen med en trevlig middag. Gemenskap är något som vi tror på. Att träffas tillsammans är viktigt för att kunna ventilera saker mellan varandra i personalstyrkan och att samtidigt arbeta för att hitta en bra struktur i arbetet.

Vad vi söker inför vårt event:

En meny med ett brett utbud av rätter.
Restauranger i Kalmar med centralt läge.
Vällagad och god mat.
En trevlig miljö där man kan träffas och umgås.
Trevlig personal som hjälper till med allt kring evenemanget.
Prisvärd mat av bra kvalité.
Restauranger Kalmar

Söker bra restauranger i Kalmar

Jag har tidigare fått ett tips om restaurang Larmgatan 10 i Kalmar, men jag kan inte påstå att jag är speciellt bra på några restauranger i Kalmar. Därför ber jag er nu om hjälp för att få alla tips som jag kan få. Vad ska jag tänka på när jag försöker välja bland alla restauranger i Kalmar? Ni som bor i staden borde ha goda idéer och tips på vad jag som kund bör tänka på. Har du några bra tips så får du gärna kontakta mig, alla tips mottages varmt.