Maskinfilm – Sweja

Jakten på den perfekta och mest stryktåliga maskinfilm på marknaden kan nu sluta. Hos oss på Sweja hittar du precis det du behöver, varesig du är nybörjare eller proffs, privatperson eller företag. Sortimentet vi tillhandahåller av just maskinfilm är väldigt brett och gör att vi kan förse dig med just den film du behöver utefter dina önskemål och behov. Vi är stolta över att förse över 15 miljoner pallar med plastfilm varje år, det är stort och mycket. 

Skräddarsydda lösningar

Låt vår personal få veta dina önskemål och behov vad gäller maskinfilm så ska vi se till att hitta den mest optimala produkten för just dig. Med ett brett utbud i lager är det enkelt för oss att se till varje kunds individuella behov och uppfylla samtliga önskemål. Inför varje köp gör vi sträckfilmstester för att hitta mest lämpade produkt för den stabilaste pallen. Det man behöver ta hänsyn till är bland annat vad maskinen har för sträckförmåga samt pallens vikt och hur skarpa hörn godset och pallen har. Det är alltså inte bara till att köpa en film och sen packa och köra. Nej det är viktigt att man har en produkt som är lämpad för rätt tillfälle. 

Snabba leveranser

Sweja utvecklas dagligen i alla led, så även vårt gigantiska lager. Idag har vi över 50 olika typer av maskinfilm som vi dessutom kan leverera omgående. Skulle du önska maskinfilm som är i annan kulör än transparent, svart eller vitt går det givetvis bra att beställa det via oss. Detsamma gäller om du önskar ett särskilt tryck på din plast, det ordnar vi också på beställning med kort leveranstid. 

 

Rådfråga experterna på Sweja om maskinfilm

Sakerna att förhålla sig till när man köper maskinfilm är faktiskt fler än man kan tro. Fråga därför vår erfarna och kunniga personal om tips och råd för att göra ditt bästa och mest prisvärda köp. 

maskinfilm

Läs fler inlägg >>