Bänkskivor

Bänkskivor marmor

En stor ihållande inredningstrend sedan ett par år tillbaka är bänkskivor i marmor. Trenden med marmor överlag har de senaste åren blivit enormt stor och går nog att hitta i de flesta moderna hushållen idag. Det finns ett flertal fördelar med att använda sig av bänkskivor i marmor, bänkskivorna är extremt stryktåliga och kan ostört utsättas för höga tryck.

 

Skåne Marmor expanderar

Numera finns Skåne Marmor på hela fyra olika adresser runt om i Sverige. I dagsläget bedrivs en av landets största produktionspark för köksbänkar, fönsterbänkar m.m. i naturmaterial. Sedan dag ett har granit och marmor varit våra huvudsakliga arbetsmaterial, där bänkskivor i marmor är något som tillverkas i enorma mängder. Idag har vi även adderat fler material i produktionsparken och det är bla. quartskomposit och Silestone.

 

Bänkskivor till många hushåll

Vi levererar dagligen mängder med bänkskivor till hushåll runt om i landet. Idag är vi till och med en av landets största leverantörer av bänkskivor till kök och hushåll. I vår produktionspark kan vi producera bänkskivor i marmor och liknande produkter i enorma mängder. Ca 11 000 kvm naturstensprodukter ger 1200 kök fullutrustning med bänkskivor varje år från oss, där bänkskivor i marmor står för massproduktion.

 

 

Marmor sedan tusentals år tillbaka

Marmor är en gammal metamorf bergart som till allra största del är uppbyggt av kalkspat. Uppkomsten av marmor kommer genom att kalksten utsätt för höga tryck och temperaturer som leder till kemiska sammansättningar och kristallstrukturer ändras. Marmor är ett material som är relativt enkelt att arbeta med och använts runt om i världen i tusentals år. Vår produktion av bänkskivor i marmor förekommer därför i enorma mängder till schyssta priser.

 

Bänkskivor i marmor är bänkskivor i högsta kvalitét

Idag är Skåne Marmor ett vägledande företag inom branschen och kan snabbt, smidigt och enkelt genom den stora produktionsparken leverera smakfulla, slitstarka bänkskivor i marmor till dig.