Luft värmepump sökes!

Jag söker en luft värmepump inför renoveringen av vårt hus. Det spelar egentligen ingen roll om den är begagnad eller ny, bara den är välfungerande och i ett bra skick. Har du några tips på vad man ska tänka på när man installerar en luft värmepump så tar jag gärna mot tips på det också.

Mitt i vår renovering

Vi håller på med en omfattande renovering som har pågått under en längre tid. Att renovera ett hus tar mycket tid och kräver en hel del arbete. Men detta var vi medvetna om när vi valde att köpa huset. Renovering kan faktiskt vara väldigt kul eftersom att man lär sig väldigt mycket på det. Vi har ett stort två plans hus och just nu håller vi på med vissa delar invändigt.

Luft värmepump

Luft värmepump till försäljning?

Det råkar inte vara så att du har en luft värmepump till försäljning? Om du har det så är jag starkt intresserad av att titta på den. Nästa steg i vår renovering blir att installera en luft värmepump. För många kanske det låter som ett tråkigt projekt men för oss är det otroligt intressant och främst viktigt att se över allt i huset. Vi har valt att göra en långsiktig renovering som ska ge långsiktiga resultat. Vi vill inte behöva göra om saker mer än vad som faktiskt behövs. Hållbara resultat kanske blir lite dyrare för stunden men rent långsiktigt kommer det att göra väldigt stor skillnad.

Har du tips på vad man bör tänka på?

Har du några tips på vad man bör tänka på vid en renovering och installation av luft värmepump så får du mer än gärna höra av dig till mig. Även fast man söker efter mycket information så kan det vara lätt att missa något. Nu har vi iallafall kommit igång så nästa steg blir bara att hitta rätt luft värmepump!