Letar du efter en plåtslagare?

Plåtslagare

Just nu går vi i planeringsfasen av vårt hus. Sista delarna ska falla på plats och vi letar efter plåtslagare då vi har valt att lägga plåttak på hela huset. Huset kommer ha en husfasad i ett lite rustikt träutseende vilket jag tror kommer bli riktigt snyggt och ombonat med ett plåttak till. Däremot vet jag inte vilken kulör vi ska välja, men det får vi diskutera vidare i nästa steg. Vad som känns viktigt för oss nu är främst att hitta en prisvärd plåtslagare som är prisvärd och levererar ett välutfört jobb som håller i många år framöver.

 

När det är dags att lägga tak

Eftersom taket är en väldigt utsatt del av huset vill det till att jobbet gjorts ordentligt. En plåtslagare som kan sin sak och vet hur viktigt grundjobbet är känns som a och o. När vi har letat runt efter ett företag som utför seriösa jobb har vi främst kikat på Nordprofil. De har massa referenser som är supernöjda och det har aldrig varit några konstigheter under deras arbeten. Jag vill bara hamna i trygga händer som levererar ett takjobb av högsta kvalité.

 

Valmöjligheterna av olika takprofiler

Att ha ett brett sortiment att välja mellan kan ibland vara jobbigt. Förstå mig rätt. I det här fallet handlar det dels om att jag är otroligt ambivalent gällande utseendet men sedan vill jag att det ska hålla i många år framöver också. Vad en plåtslagare sa till mig en gång var att om jag ska ha ett tak jag inte vill behöva lägga tid och energi på så ska jag välja ett i plåt. Det kommer kräva minimalt av arbetstimmar för att hålla det tätt och fräscht i många år framöver vilket känns väldigt lockande. Jag lägger hellre tid på annat än att behöva underhålla mitt tak.

 

En prisvärd och seriös plåtslagare

Mitt val kommer att landa på en plåtslagare som är seriös och erfaren. För mig handlar det om att få ett tak som håller i många år framöver och inte ger mig en massa merjobb. Nordprofil känns därför som ett klockrent val.