Begagnade båtar hos Stockholmmarin

Är du båtfantast och i behov av att köpa en ny båt? Vare sig du är rutinerad på båtar eller färsking så kan Stockholmmarin erbjuda begagnade båtar  i toppskick. Till schyssta priser kan du göra investeringar du knappt trodde kunde ske. Stockholmmarin erbjuder inte bara begagnade båtar i toppklass utan även personlig service i samma klass. Hos oss kan du göra kanske ditt smartaste och bästa köp.

Båtar för alla

Det kan kännas som att du är ute och simmar på havet, för så stort kan det kännas när man ser utbudet av alla olika båtar som finns. Utbudet av begagnade båtar hos Stockholmmarin är också väldigt stort men med experthjälp av vår fantastiska personal kommer vi garanterat att tillsammans hitta en båt som passar dig.

Personlig service

Berätta för oss vilken båt som är din drömbåt så ska vi försöka göra allt för att uppfylla dina drömmar. Vad ska båten användas för? Ska ni segla, åka vattenskidor eller bara cruisa? Tillsammans finner vi den båt som är mest lämpad för dig och dina behov både gällande komfort, prestanda, storlek, utseende och utrustning. Att köpa begagnade båtar hos Stockholmmarin ska få dig att kunna njuta och slappna av maximalt, du ska bli helnöjd.

En trygg och smart affär

Hos Stockholmmarin kan du köpa begagnade båtar tryggt och säkert. Med en tecknad försäkring hos får du även ett års garanti på din båt, det gäller både motor, drivlina och annan maskinell utrustning. En försäkring är alltid en god idé då man inte kan ha uppsikt över sin båt dygnet runt.

Stockholmmarin – ditt val vid köp av begagnade båtar

Har du en minsta lilla fundering eller fråga, så tveka inte på att ta kontakt med oss. Stockholmmarin finns endast ett telefonsamtal bort för att du ska få svar på allt gällande begagnade båtar.

Begagnade båtar stockholmmarin

 

Läs fler inlägg >>