Hyra stuga i Grankullavik

 

Hyra stuga i Grankullavik 

I Grankullavik på norra Öland kan du hyra din egen drömvilla eller stuga i vacker miljö med enstaka meter till både strand och hav.  Här erbjuder vi boende till både mindre och större sällskap, alltifrån 2-bäddsrum till större villor med 10 bäddar. Att hyra stuga i Grankullavik är ett klockrent semesterval, här får du uppleva lilla Italien.  

 

När svensk sommar är som bäst

På Öland får du ta del av den svenska sommaren när den är som allra bäst. Öland kallas idag för solen och vindarnas ö. På norra delen av Öland är det mest solsäkrats, att hyra en stuga i just Grankullavik är därför ett klokt val. Ynka två kilometer ifrån Grankullavik hittar du välkända Böda Sand, här finns kritvit sandstrand och mängder med aktiviteter, här, om någon gång känns det precis som att vara utomlands.  

 

Välj stuga efter dina behov

När du, likt många andra, beslutat dig för att hyra stuga i Grankullavik kan du välja precis hur du vill bo. Vi erbjuder stugor och villor som är anpassade från 1 person till 10 personer. Vissa stugor har havsutsikt, vissa har öppen spis, tv, grill, bubbelbad, bastu, diskmaskin etc. Du bestämmer alltså själv hur högt eller lågt du vill lägga ribban, hos oss kan du bo väldigt lyxigt. Vi har någonting som passar alla.  

 

Hyra stuga i Grankullavik – nära till det mesta

Väljer du att tillbringa din semester genom att hyra stuga i Grankullavik kommer du inte gå sysslolös. Här har du nära till både natur, fin strand och fint hav. I närheten hittar du även ett flertal restauranger, tennisplaner, minigolfbanor, loppisar och livsmedelsbutiker om så önskas. Det finns även fina stråk att vandra på och upptäcka den svenska paradisön ordentligt. Kontakta gärna oss på Grankullavik Fritidsby om du är intresserad av att hyra stuga i Grankullavik, vi garanterar dig kvalitetssäkra stugor.

Hyra stuga i Grankullavik

 

Läs fler inlägg >>