Grankullavik stuga

 

Grankullavik stuga 

På norra Öland hittar du härliga byn Grankullavik där du enkelt och smidigt kan hyra din stuga mitt i veckan, under din lediga helg eller under din semester. Du kan välja själv precis hur du vill bo, här erbjuds allt ifrån enklare stugor till maffiga och rymliga villor. Grankullavik är perfekta semesterstället att besöka vare sig du väljer att bo i stuga, villa, tält, husvagn eller husbil.  

 

Bo hos oss året om

För många är Öland endast en ö som man besöker under sommaren, men så är inte fallet. I Grankullavik kan du hyra stuga eller villa året om. Här kan du fiska, vandra och upptäcka den fantastiska naturen även när det är kyligare ute och havet inte är särskilt värmande längre.  

 

Olika varianter på boende

Grankullavik Fritidsby erbjuder ett flertal olika varianter av boenden. Vi erbjuder stugor och villor med alltifrån 2 bäddar upp till 10 bäddar. Du väljer själv vilken typ av stuga i Grankullavik du villa ha, gemensamt är att alla stugor har havsutsikt, egen tv, mikrovågsugn, toalett, dusch och möblerad uteplats med grill. Väljer du att bo i någon av våra villor har du även tillgång till öppen spis, bastu, diskmaskin och bubbelbad.  

 

Att göra och uppleva

I bo i stuga i Grankullavik ger dig mängder av chanser till att aktivera dig. Utöver att du har nära till fin strand och fint bad så kan du hyra roddbåt/trampbåt samt spela tennis, volleyboll och minigolf. I närheten hittar du även mindre livsmedelsbutiker, ett flertal restauranger och små mysiga loppisar.   

 

Kontakta oss för att hyra stuga i Grankullavik

Har du frågor eller funderingar kring hur det går till att hyra stuga i Grankullavik är du varmt välkommen att höra av dig till oss. Grankullavik Fritidsby erbjuder kvalitetssäkra stugor till ett fantastiskt pris. Här får du uppleva Öland från sin allra bästa sida.

 

Grankullavik stuga

Läs fler inlägg >>