Gunnarglas

Hos Gunnarsglas.se kan du inspireras och hitta allt du behöver när det gäller fönsterglas, inredningsglas, duschar eller trappräcken. Valmöjligheterna hos oss är många och vi måttbeställer produkterna helt enligt dina behov och önskemål. Gunnarsglas.se ger dig tips och inspiration där endast din fantasi är det som sätter gränser. Vi hjälper privatpersoner som företag, ingenting är omöjligt för oss.

 

Smycka ditt hem

Att göra sitt hem unikt och med en personlig nisch behöver inte vara särskilt krångligt. På Gunnarsglas.se kan du inspireras och få många härliga tips på hur du enkelt får ditt hem ännu mer elegant och charmigt. Det kan vara enkla saker som ett nytt trappräcke, sätta in inredningsglas, byta fönster, byta ytterdörr eller sätta in en ny duschvägg i badrummet. Oavsett vad du väljer så hjälper vi dig och gör det helt enligt dina önskemål.

 

Högsta kvalitét

Gunnarsglas.se är specialister på allt inom glas, både när det kommer till renovering, montering, kittning och planering. Vi är snabba och kvalitativa och levererar alltid ett hållbart slutresultat. Genom vårt fina samarbeta med ERA kan vi tillsammans med ERA-fönster erbjuda våra kunder de bästa fönsterna på marknaden. ERA är ett svenskt företag som har sin tillverkning i Sverige.

 

Experthjälp

Vad du än behöver hjälp när det kommer till glas, fönster, trappräcken, duschväggar, dörrar etc. så får du professionell hjälp av oss. Gunnarglas.se genomsyrar högsta kvalitét med extremt sakkunnig personal som brinner för sitt arbete till 100%. Anlitar du Gunnars Glas kan du med all säkerhet slappna av och känna att du är i trygga händer. Lång erfarenhet och en god samarbetsförmåga hos samtliga i vårt personalteam gör att vi tillsammans överträffar våra kunders förväntningar dagligen.

 

Besök Gunnarglas.se

Utöver vår välutvecklade hemsida Gunnarsglas.se så kan du också besöka oss fysiskt. Vi håller numera till i våra nyrenoverade och fina lokaler på Alfagatan3 i Göteborg (Mölndal). Varmt välkommen till Gunnars Glasmästeri!

Inredningsglas

Det enda som sätter stopp för hur elegant och charmigt du kan göra ditt hem med inredningsglas från Gunnarsglas är din fantasi. Hos oss är valmöjligheterna många och vi älskar att få inspirera och hjälpa dig att uppfylla dina husdrömmar. Hos Gunnarsglas hittar du inredningsglas i färdiga storlekar och färger men det går såklart att beställa efter dina önskemål och behov också.

 

Flexibilitet och önskemål

Som sagt, hos oss är det endast din fantasi som sätter upp gränser för vad som är möjligt och omöjligt. Gunnarsglas erbjuder ett brett sortiment av inredningsglas, fönster, duschväggar, dörrar, trappräcken och speglar. Med andra ord så kan vi hjälpa dig på många håll för att göra en makeover i ditt hem. Vi är extremt flexibla och måttbeställer dina glas helt enligt dina önskemål, vi hittar olika skräddarsydda lösningar för att göra ditt hem alldeles unikt.

 

Enkelt med elegans

Elegans är något utöver det vardagliga, det vanliga. Med inredningsglas från Gunnarglas får du just det, elegans, något unikt. Även om du väljer ett glas som inte har någon färg så gör glaset sig i alla rum, vid alla tillfällen, glas är tidlöst, snyggt, hållbart och stiligt i sig självt. Hos Gunnarsglas kan välja inredningsglas som är lite i tjockare, vilket är mer hållbart och inte lika känsligt som tunt glas kan vara. Till glaset kan du i vårt breda sortiment välja mellan ett flertal olika praktiska fästen där vi erbjuder både olika färger och former, så du kan välja precis vad som passar dig och ditt hem allra bäst.

 

Inredningsglas från Gunnarsglas är en hållbar lösning

Väljer du en lite tjockare variant av glas är glas väldigt hållbart. Inredningsglas från Gunnarsglas är ett bra alternativ till kakel. Väljer du att skydda din diskbänk/arbetsbänk i köket med glas slipper du kakelskarvar och andra tråkiga märken som lätt blir i kakel. Att välja glas i köket är ett smart och praktiskt val.

Se senaste nyheter på Facebook