Företag inom bygg

Ett gediget företag inom bygg i Kalmar

På Svensk Entreprenad i Kalmar jobbar vi med alla typer av arbeten inom bygg och anläggning. Idag arbetar vi på uppdrag åt såväl företag som industrier, bostadsrättsföreningar, kommuner och privatpersoner. För oss är det viktigt att alltid leverera ett kreativt och innovativt arbete, oavsett om det gäller bygg, planering eller entreprenad. Sedan vi startade företaget 1982 har vi expanderat något enormt och idag är vi ett starkt lag på ungefär 50 personer som tillsammans omsätter närmre 100 miljoner kronor.

 

Stor pålitlighet och ett gott omdöme

Inom vår bransch är ett gott renommé och omdöme otroligt viktigt. För oss handlar det om att leverera högsta kvalité på allt vi gör inom bygg och anläggning i Kalmar, från planering till färdigställt arbete. Det finns inga anledningar till att chansa och ta genvägar utan ett hållbart och hundraprocentigt arbete är vad som krävs i alla led. Alla anställda hos oss är välutbildade och besitter specifika certifikat utefter sina arbetsuppgifter. Därmed kan vi säga att vi är proffs på det vi gör.

 

Färdigställt arbete på utsatt tid

Något annat som är viktigt inom vår bransch är att leverera ett färdigställt arbete efter vad som är bestämt. Vi alla vet att inom bygg och anläggning är man väldigt beroende av olika aktörer som levererar material och andra tjänster. För att detta ska gå ihop sig som planerat krävs ett gott samarbete och en välfungerande kommunikation.

 

Heltäckande lösningar inom bygg och anläggning i Kalmar

Svensk Entreprenad i Kalmar är ett gediget företag som med stor noggrannhet och lyhördhet levererar högklassigt utförda arbeten inom bygg och anläggning dag efter dag. Tveka inte på att höra av dig till oss ifall du vill bolla tankar och idéer eller önskar ett offertförslag på något av dina kommande projekt. Vi redovisar alltid en tydlig plan och struktur på hur vi kommer gå tillväga på bästa sätt för att leverera bästa tänkbara slutprodukt till dig.