Se över din fastighetsservice

Vi frågar ett Växjö företag

Kronobergs bygg i Växjö erbjuder det mesta inom fastighetsservice. Oavsett om du behöver hjälp med gräsklippning, häckklippning, ogräsrensning, plattsättning, snöskottning, städning, stuprörsrensning eller annan fastighetsskötsel ser vi till att lösa det. Vi hjälper såväl företag som industrifastigheter och bostadsrättsföreningar med delentreprenad och totallösningar. Målet är att vi ska kunna underlätta i din vardag som fastighetsägare.

 

Engagerad och serviceinriktad personal

Att erbjuda fastighetsservice innebär en hög servicenivå och ett stort engagemang. För oss handlar det om att bygga genuina och goda kundrelationer, något vi värnar extremt högt om. Vi vill finnas till hands och vara ditt givna val när det kommer till fastighetsservice i Växjö. Att kunna underlätta och förenkla i din vardag är för oss att bidra till något fint och viktigt.

 

Återkommande underhåll år efter år

Vissa sysslor återkommer år efter år, vissa vecka efter vecka, hur mycket eller lite man än önskar det. Det är just därför företag som Kronobergs Bygg finns. Via oss kan du få hjälp med all din fastighetsservice i Växjö i precis den mån du önskar.

 

Behåll fastigheten i toppskick

Som ett erfaret och väletablerat byggföretag i Växjö kan vi erbjuda såväl heltäckande fastighetsservice som delentreprenad. Med högt ställda krav på både personal och material ser vi till att på ett hantverksskickligt sätt leverera våra tjänster på ett effektivt och smidigt sätt. Regelbunden skötsel och uppstrukturerat underhåll ger dig förutsättningarna för att hålla din fastighet i ett snyggt och fräscht skick.

 

För en enklare vardag

Med löpande tillsyn av fastighetsservice i Växjö med omnejd tar vi hand om både gårdar, byggnader och andra tidskrävande föremål som kräver regelbundet underhåll. Utefter varje unikt kunduppdrag ser vi till att skräddarsy en kostnadseffektiv och smidig lösning. Kontakta gärna oss på Kronobergs Bygg om du vill veta mer kring hur vi kan hjälpa just dig. Vi lämnar en kostnadsfri offert där allting framgår in i minsta detalj, smidigt, transparent och enkelt.