Tips på restaurang i Växjö?

Jag är på jakt efter en riktigt bra restaurang i Växjö. Den 29 november firar jag och min man vår 25 åriga bröllopsdag. Då har vi valt att arrangera en ordentlig fest så söker vi catering från en riktigt bra restaurang i Växjö. Jag har fått flera rekommendationer kring Kvarnhagskällan i Växjö och funderar därför på att ta kontakt med. Eftersom jag är inte är ute och äter så ofta så har jag dålig koll på vart man ska äta eller beställa mat. Därav har jag valt att be om rekommendationer genom denna annonsen. Är det någon som känner till Kvarnhagskällan i Växjö? Då får ni gärna berätta mer om er upplevelse hos restaurangen.

Vi ska äntligen fira vår bröllopsdag

Som jag nämnde tidigare så har jag valt att göra en större fest inför vår bröllopsdag nu i november och söker därför en restaurang i Växjö. Genom att anordna en större fest så kan vi bjuda in alla våra nära och kära. Det var länge sedan som vi anordnade ett event så därför ser alla fram mot att göra något tillsammans. Jag och min man har höga förväntningar på dagen och överväger därför alla beslut väldigt noggrant. Vad vi funderar kring mest nu är att hitta en bra restaurang i Växjö som erbjuder catering.

Vi söker följande:

– God och vällagad mat från en restaurang i Växjö.
– Restaurangen ska ha noggrant utvalda råvaror.
– Flexibel och trevlig personal.
– Ett bra utbud av catering.
– En bred meny med noggrant utvalda rätter.
– Prisvärda rätter som är enkla att kombinera.

Restaurang Växjö

Vilken restaurang i Växjö rekommenderar du?

Har du någon bra idé på vilken restaurang i Växjö som skulle passa mina önskemål ovan? Jag har sökt efter bra tips en längre period och är väldigt osäker på vilken jag ska välja. Om du har någon idé på vem jag skulle kunna kontakta för en offert på catering så får du gärna kontakta mig. Alla tips kring en restaurang i Växjö mottages varmt!

Lämna en komentar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

8 + arton =