Motordriven markis Ljungby

Nu när vi flyttade till Ljungby valde vi att investera motordriven markis på samtliga ställen i huset. För oss var det ett givet val att ta hjälp av Växjö Markisfabrik då de är ett gediget och seriöst företag med många år inom branschen. Eftersom vi valde motordriven markis överallt i vårt hus i Ljungby kan vi nu lugnt och skönt sitta kvar i soffan och justera markisernas läge.

 

Prisvärt och enkelt

Att ta hjälp av Växjö Markisfabrik var ett väldigt bra beslut. Sedan vi flyttade in i huset i Ljungby har motordriven markis blivit populärt även bland grannarna. Sett till vad man får för pengarna och hur enkla de är att justera och hantera är det en billig investering. Vi kan numera sitta kvar bekvämt i soffan och justera markisen så att solen inte ligger på in i vardagsrummet när vi kollar på tv. Att installera motordriven markis i Ljungby var inte alls särskilt dyrt utan väldigt prisvärt och arbetet var klart på några timmar.

 

Erfaren och sakkunnig personal

Direkt när vi klev innanför dörren på Växjö Markisfabrik kände vi den höga graden av profession. Vi fick ett fantastiskt bemötande av personalen som verkligen lyssnade till oss och var väldigt noggrann med att anteckna våra önskemål och behov. Vi berättade om vårt hus i Ljungby och att vi vill ha motordriven markis överallt i huset. Tillsammans letade vi fram den mest optimala lösningen för just vårt hushåll och resultatet blev mer än perfekt.

 

Motordriven markis för dig som bor i Ljungby

Vill du, precis som oss, sätta en motordriven markis i ditt hus i Ljungby? Tveka inte på att ta hjälp av Växjö Markisfabrik. Önskar du hjälp från planering till montering så kommer dom hjälpa dig med det. Deras filosofi är att det ska vara prisvärt, smidigt och enkelt och det stämmer verkligen in till 100% enligt oss.

motordriven markis ljungby

Läs fler inlägg >>