Fönstermarkiser Ljungby

På vårt hus i Ljungby har vi valt att köpa fönstermarkiser från Växjö Markisfabrik, ett val vi definitivt inte ångrar. Sedan första dagen har vi verkligen känt vilket lyft huset fick av en så pass liten detalj. Vi skulle råge alla som bor i Ljungby att vända sig till Växjö Markisfabrik om ni är på jakt efter nya snygga fönstermarkiser till ett bra pris. De erbjuder professionell rådgivning och hjälper dig hela vägen från planering till montering, vilket var guld värt för oss.

 

Ljungbys mest smakfulla och eleganta fönstermarkiser

Precis när monteringen av våra nya fönstermarkiser var färdig här i Ljungby så fick vi höra från flera håll hur snyggt resultatet blev. Vi kan givetvis ingenting annat hålla med, vi är supernöjda med vårt köp. Det har varit folk som både gått, cyklat och kört förbi huset som har stannat till och gett oss beröm. Till alla som frågat har vi givetvis tipsat om att det är Växjö Markisfabrik som ligger bakom det hela.

 

Skräddarsydda lösningar

Något vi kände var lyx och väldigt uppskattat var att man på Växjö Markisfabrik kunde få markiserna skräddarsydda precis efter önskemål och behov. Eftersom att vårt hus i Ljungby har olika mått på fönsterna, vissa av måtten finns knappt på marknaden längre, så var det väldigt tacksamt att vi kunde specialanpassa våra fönstermarkiser. Det gjorde att vi kunde köpa likadana till hela huset och få en snygg genomgående lösning. Så till er som sitter i samma knipa där fönsterna har sällsynta mått, ta hjälp av Växjö Markisfabrik så hjälper dom garanterat er.

 

Bor du i Ljungby och letar fönstermarkiser?

Vårt bästa råd är att ta hjälp av Växjö Markisfabrik, de kan sin sak. Ta till deras hjälp vad gäller både rådgivning, planering och montering, det är oslagbart bra. De 40 minuterna från Ljungby in till Växjö är värda sin tid för att kunna köpa marknadens mest prisvärda och snyggaste fönstermarkiser.

Fönstermarkiser Ljungby

Läs fler inlägg >>