Bygg – Kalmar

 

Bygg – Kalmar 

Vi har under åren byggt upp en bred kundkrets i Kalmar med omnejd och utför idag allt inom bygg och entreprenad av högsta kvalitét. Ny-Byggarna är entreprenadföretaget som hjälper dig att bygga/renovera alltifrån små till medelstora projekt. Hos oss är du i trygga händer, vi tar hand om allt från början till slut. Vi är helt enkelt proffs på allt inom bygg och entreprenad. 

 

Certifierad och erfaren personal

När du anlitar ett byggföretag som ska hjälpa dig att bygga/renovera så förväntar du dig såklart ärlig, kompentent och engagerad personal på plats. Vår personal har varit anställda i över 20 år inom företaget och är vår absolut största tillgång, de kan allt och lite till inom bygg och entreprenad. Samtliga våra anställda har givetvis certifiering för att genomföra bygg- och entreprenadarbeten. Vår personal med erfarenhet och enorm kunnighet får dig att överträffa dina egna förväntningar.  

 

Bredd och helhetslösningar

Vi hjälper dagligen både privatpersoner och företag i Kalmar med omnejd med både små och medelstora projekt inom bygg och entreprenad. Hos oss erbjuds våra kunder helhetslösningar helt baserade på kundens önskemål och drömmar. Vår lyhörda personal hjälper och vägleder dig genom hela resan från första idé till färdigställt projekt.  

 

 

Grund för vår lyckosamma verksamhet

Det är du som kund som är grunden för hela vår lyckosamma och framgångsrika verksamhet inom bygg och entreprenad. Samtliga beslut som tas dagligen ska ligga i våra kunders intresse. Vi vill att ärlighet och kunnighet genomsyrar hela vår verksamhet. Branschen inom bygg och entreprenad är en slitsam bransch och vi gör allt för att arbeta i ett så trivsamt klimat som möjligt både med kollegor, samarbetspartners och kunder.  

 

 

Bygg- och entreprenadtankar? Kontakta oss

Har du tankar kring att anlita ett sakkunnigt och ärligt företag inom bygg- och entreprenad är du varmt välkommen att kontakta oss på Ny-Byggarna i Kalmar. Vi är enkla att jobba med.

 

bygg kalmar

 

Läs fler inlägg >>http://bracketurism.se

Lämna en kommentar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

tio + 10 =